RENDEZVÉNYEK

RENDEZVÉNYEK

Éttermünk rendszeresen ad otthont kisebb és nagyobb létszámú üzleti vacsoráknak, családi összejöveteleknek, szűkkörű esküvői ebédeknek/vacsoráknak és gyakran látogatnak meg minket külföldi csoportok is, akik pihenés, kikapcsolódás céljából érkeztek Budapestre.
Nagyobb létszám esetén mindig elegánsabb, ha a vendégeknek előre egyeztetett menüt szolgálunk fel, így a rendezvény előkészítésekor szívesen állítunk össze az elképzelésüknek megfelelő menüajánlatot. A menüsor összeállításánál az ételek szezonalitásán kívül figyelembe vesszük a rendezvény résztvevőinek különleges igényeit is (ételallergia, vegetáriánus étrend, stb.), a menüben szereplő ételek mellé pedig a hozzájuk illő borokat is feltüntetjük.

Kapacitás

Legnagyobb termünk, a Lovagterem maximális befogadóképessége 45 fő. Az ebből nyíló régi konyhai terület néhány éve hangulatos vendégtérré alakult át, mely azóta a “Séf Asztalának” ad helyet. Az így kialakított “Látványkonyhában” maximum 16 fő foglalhat helyet. Továbbá a Gótikus Télikertünkben (mely télen zárt, nyáron félig nyitott) 30 főt, a Gesztenyés kertben 40 főt és az étterem előtti Alsó Teraszon 20 főt tudunk leültetni.
A csekély befogadóképesség magas színvonalú, személyre szóló vendéglátást tesz lehetővé vendégeink számára.

Házon kívüli rendezvények

Az Alabárdos Étterem csapata házon kívüli rendezvény keretében is vállal ültetett gálavacsorát, büfévacsorát, esküvői összejövetelt, koktél-partit, vagy elegáns bált teljes körű szolgáltatással 50-250 főig, amelynek lebonyolításához a Várnegyed területén és azon kívül is több helyszínt tudunk ajánlani. Amennyiben ekkora létszámú, és ilyen volumenű rendezvényt tervez, keressen minket bizalommal. Galériánkban mind az étteremben, mind házon kívül lezajlott rendezvényekről találhat képeket.

alabardos2