ÉTLAP

EVOLÚCIÓ

Langusztin,
sárgaborsó-főzelék

4.300 Ft – 13,90 EUR


Kamillás marhatea,
pisztáciás grízgaluska

2.100 Ft – 6,80 EUR


Rántott kacsamáj,
articsóka

7.500 Ft – 24,20 EUR

ÉS/VAGY

„A nap hala”,
szarvasgombás burgonyagombóc, paprikás pontylé

7.500 Ft – 24,20 EUR


Sütőtökhab,
mákfagylalt, paprikahabcsók

2.100 Ft – 6,80 EUR

INSPIRÁCIÓ

Knédli,
barna csiperke, szalmaburgonya

4.300 Ft – 13,90 EUR

ÉS/VAGY

Hússajt malacból,
mustármagos vinaigrette, bébi kukorica

4.300 Ft – 13,90 EUR


Ököruszály gulyás,
kacsamáj

2.100 Ft – 6,80 EUR


Glazúrozott borjúpofa,
mogyorókrém, langyos fejtett bab

6.500 Ft – 21,00 EUR


Csokoládétorta,
fekete ribizli sorbet

2.100 Ft – 6,80 EUR

TRADÍCIÓ

Füstölt cékla,
birsalma, szárított paradicsom


Sült burgonyaleves,
lazackaviár


Csirkebecsinált,
sült citrom, kapri


Borjúnyelv,
savanyított káposztakrém, pirított hagymás jus


Sajtízelítő pikáns gyümölcslekvárral


„Almás rétes”,
vaníliafagylalt, pekándió


4 fogás: 14.900 Ft – 48,10 EUR
5 fogás: 18.900 Ft – 61,00 EUR


4 fogás: 13.900 Ft – 44,80 EUR
5 fogás: 17.900 Ft – 57,70 EUR


5 fogás: 18.900 Ft –  61,00 EUR
6 fogás: 20.900 Ft – 67,40 EUR

Minden főétel helyett rendelhető:
Rib-eye steak, sült citrom, kapri + 2.000 Ft-ért

Kérjük, rendeléskor jelezze, amennyiben érzékeny bármely alapanyagra!

Az árak az Áfa-t tartalmazzák!
A számla végösszegéhez 15% szervizdíj járul.

A feltüntetett Eurós árak tájékoztató jellegűek,
a napi árfolyam függvényében változhatnak!

IMG_1239
IMG_1331
IMG_1356
IMG_1242