ÉTLAP

EVOLÚCIÓ

Pirított erdei gombák,
házi tejföl, újburgonya chips, retkek

4.300 Ft – 14,00 EUR


Őszibarack gazpacho,
burrata

1.900 Ft – 6,10 EUR


„A nap hala”,
karalábéfőzelék, bazsalikom

6.500 Ft – 21,00 EUR

ÉS/VAGY

Kacsamell,
répavariáció, földimogyoró

6.500 Ft – 21,00 EUR


Pisztáciás mille-feuille,
erdei gyümölcsök

1.900 Ft – 6,10 EUR

INSPIRÁCIÓ

Posírozott pisztrángfilé,
osztriga velouté, mangó

4.300 Ft – 14,00 EUR


Hideg csalánleves,
kecskejoghurt, lazackaviár, málna

1.900 Ft – 6,10 EUR


„Rántott” fogas,
kovászolt görögdinnye, kapribogyó

6.500 Ft – 21,00 EUR

ÉS/VAGY

Mangalicakaraj,
füstölt paprikás barack, misos padlizsán

6.500 Ft – 21,00 EUR


Lúdláb torta,
konyakos meggy sorbet

1.900 Ft – 6,10 EUR

TRADÍCIÓ

Nyúlterrin,
kacsamájforgács, borsó, tárkonyhab


Fehérrépa velouté,
töltött derelye


Fürjduó,
rebarbara, édeskáposzta-saláta, füstölt fürjtojás


Ausztrál rib-eye steak,
burgonya gratin, mángold-levél


Sajtízelítő pikáns gyümölcslekvárral


Rákóczi túrós,
rozmaring


4 fogás: 13.900 Ft – 45,10 EUR
5 fogás: 17.900 Ft – 58,10 EUR


4 fogás: 13.900 Ft – 45,10 EUR
5 fogás: 17.900 Ft – 58,10 EUR


5 fogás: 18.900 Ft –  61,40 EUR
6 fogás: 20.900 Ft – 67,90 EUR

Kérjük, rendeléskor jelezze, amennyiben érzékeny bármely alapanyagra!

Az árak az Áfa-t tartalmazzák!
A számla végösszegéhez 12% szervizdíj járul.

A feltüntetett Eurós árak tájékoztató jellegűek,
a napi árfolyam függvényében változhatnak!

IMG_1239
IMG_1331
IMG_1356
IMG_1242